Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Susedská burza - priestor na obecnom webe, kde môžete inzerovať pre vašich susedov

Dátum: 06.05.2023
Autor: Obec Ľubotice
Počet videní: 1122
2 min. čítania
Susedská burza - priestor na obecnom webe, kde môžete inzerovať pre vašich susedov

Ak hľadáte spôsob, ako ponúknuť svoj tovar alebo služby svojim susedom alebo získať niečo od nich, môže byť susedská burza tou správnou voľbou. 

Susedská burza je priestor na obecnom webe, kde môžete inzerovať pre vaše okolie a získať ďalšie informácie o tom, čo je k dispozícii v blízkosti vašej oblasti.

Burza ponúka množstvo kategórií, od áut až po zvieratá (Auto, Deti, Dom a záhrada, Elektro, Hudba, Knihy, Mobily, Motocykle, Nábytok, Oblečenie, Ostatné, PC, Práca, Reality, Služby, Šport, Stroje, Zvieratá), aby ste si mohli vybrať, ktoré sú pre vás relevantné. Inzerát môžete vložiť s fotkou, detailným popisom a cenou, aby ste získali väčšiu pozornosť od svojich susedov. Každý inzerát je overený SMSkou čo zvyšuje jeho relevantnosť. 

burza_post

Nachádza sa v sekcii Služby / Susedská burza, v pravom hornom menu na webe, alebo v mobilnej aplikácií. Pre užívateľov aplikácií či už na platforme Android alebo Apple je Burza aktívna bez nutnosti aktualizácie.

Susedská burza je skvelým miestom na zdieľanie vami ponúkaných služieb, alebo tovarov vašom okolí - a snáď aj na priblíženie susedov o niečo bližšie k sebe. Tiež môže byť skvelou príležitosťou na vytvorenie užitočných kontaktov v miestnej komunite a zároveň na šetrenie peňazí a podporenie miestneho hospodárstva. Preto pridajte svoj inzerát už dnes.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.