Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Nový mapový portál

Dátum: 03.04.2023
Autor: Obec Ľubotice
Počet videní: 1376
2 min. čítania
Nový mapový portál

S potešením oznamujeme, že v súvislosti s rozrastajúcou sa obcou sme pre vás pripravili špeciálne ???? mapy, ktoré obsahujú všetky informácie o umiestnení vodovodov, kanalizácie, "prípojok" ako takých a podobne na jednom mieste.

S potešením oznamujeme, že v súvislosti s rozrastajúcou sa obcou sme pre vás pripravili špeciálne mapy, ktoré obsahujú všetky informácie o umiestnení vodovodov, kanalizácie, "prípojok" ako takých a podobne na jednom mieste.

Nové mapy obsahujú rôzne vrstvy informácií, ako sú napríklad adresy, vodovod, telekomunikačné vedenie, plynovody, parcely C a E a územný plán atď.

Tieto informácie vám umožnia jednoducho a efektívne získať potrebné informácie o inžinierskych sieťach v obci. Okrem toho sme pre vás pripravili aj krátky video návod, ktorý vám ukáže, ako nové mapy fungujú a ako ich používať.

Ak budete potrebovať získať konkrétne informácie o inžinierskych sieťach a podobne, môžete si z našich podkladov stiahnuť aj PDF s zakreslenými informáciami.

Dúfame, že naše nové mapy vám pomôžu získať potrebné informácie rýchlo a efektívne.

Otvor Mapový portál

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.